På Dianetik-center i Stockholm finns vi här för dig, när du tar dig igenom studierna och ditt eget äventyr i Dianetik.

“Jag var ombedd att hålla ett föredrag för ett hundratal personer då jag jobbade som VD för ett TV-produktionsföretag. Jag hatade att hålla föredrag för jag blev alltid så otroligt nervös och hade gjort flera riktigt dåliga presentationer som jag undvek att tänka på för att inte bli deprimerad. Men den här gången sa jag ändå okej för jag hade fått lite Dianetikauditering och ville testa om det kanske blivit lite bättre. Kommer ihåg att när det väl var min tur att börja prata inför de ca 100 åhörarna var allt fortfarande normalt, jag hade ingen handsvett, jag var inte nervös, andades inte konstigt, jag kunde fortfarande tänka klart och visste precis vad jag skulle säga. Föredraget blev en framgång och deltagarna blev väldigt nöjda. Helt plötsligt var det lika enkelt att prata med en grupp som att prata med en enskild person. Direkt efter detta föredrag ramlade polletten ner för mig – den här metoden Dianetik fungerar ju verkligen! På några få timmar hanterade jag ett problem som hade stört mig hela mitt liv, och nu plötsligt bara var helt borta. Jag kunde vara mig själv och tänka som jag ville, och jag hade inga problem att bli mer eller mindre föredragshållare på heltid! Det var för mig ett otroligt lyft i livet och Dianetik hanterade även ett annat stort problem som jag hade med utbrändhet och panikångest som också bara försvann efter några timmar för att aldrig komma tillbaka. Så på några få veckor gick livet från ett ganska totalt mörker till att bli enormt intressant igen. Jag kunde ganska konstant göra sådant som jag tidigare bara höll på med när jag mådde bra. Jag började bland annat att springa och sprang maraton fyra gånger och Lidingöloppet tre. Jag spelade fotboll, höll på med golf och förbättrade dessutom relationen med min familj och mina barn. Jag startade ett eget företag som idag växt till att finnas i över 30 länder. Det mesta av detta hade jag inte klarat av tidigare. Jag kände att jag kunde vara väldigt enkel och vara mig själv och ha min uppmärksamhet på livet omkring mig och jag önskar verkligen att många, många fler fick möjligheten att uppleva samma befrielse från oönskade problem som jag har fått erfara.”

“Det var häftigt när jag insåg att jag sätter upp mina egna hinder, och att det går att ta bort dem. Jag har mer kontroll över mitt liv, och jag kan vara mig själv mer med hjälp av Dianetik.”

“Hela upplevelsen var väldigt mäktig då jag kom ihåg så mycket mer än vad jag trott, från olika vinklar och känslor. Så fort auditeringen avslutades med ett ordentligt skratt så kände jag bokstavligen att en pusselbit kom på plats i mig. Närmaste dagarna upplevde jag att jag kunde hantera saker jag annars hade reagerat starkt på. Jag tränade dagen efter och kände att jag hade mycket bättre kontroll över min kropp och sinne. Jag skulle utan tvekan föreslå andra att börja med Dianetik för det kommer att ge dig och din omgivning ett bättre liv. Det gav mig en högre ton och njutning av livet.”

Njutning kommer i många former och ett typ av njutning kan innefatta företag och bakgrunden till marknadsföring. Vi anlitade en annonserings företag som jobbar med sökmotoroptimering, Visia Marknad och Konsult. Se deras hemsida.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *